Parket vloeren

001Steeds meer mensen kiezen voor een houten vloer. Op zichzelf is dit niet zo vreemd want eenmaal gelegd gaat zo’n vloer jaren, zo niet generaties mee. Daarnaast geldt; hoe ouder… hoe mooier!

Een houten vloer welke vakkundig is gelegd is een goede investering voor de toekomst. Parket is de verzamelnaam voor veel verschillende soorten houten vloeren. Een houten vloer is er in vele soorten en uitvoeringen. Iedere soort heeft zo zijn eigen kenmerken zoals bijvoorbeeld kleur, tekening, hardheid enz. Hierdoor is altijd wel een vloer die voldoet aan uw specifieke verlangens en eisen. Afhankelijk van hoe de vloer gelegd en afgewerkt wordt; iedere vloer is een uniek stukje natuurschoon!

In de showroom van Dani Yellow vindt u een uitgebreid assortiment houten vloeren. Wij hebben voor ieder interieur de bijpassende vloer. Van het moderne, lichte Eikenvlecht tot het statige, klassieke Kambala.
Afbeelding 034

U kunt onze showroom op afspraak bezoeken zodat u de mooie materialen en het brede assortiment eens van dichtbij kunt bekijken en u kunt laten informeren door ons vakkundige personeel.