Wie zijn wij

4Wat in 1990 begon als een piepklein schoonmaakbedrijfje is in de loop der jaren uitgegroeid tot een klein gerenommeerd familiebedrijf van hoge kwaliteit met een brede ervaring op het gebied van het schoonhouden en verzorgen van het interieur binnen zorginstellingen, kantoren en bedrijven.

In de afgelopen 20 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het professioneel onderhouden van Linoleum (Marmoleum/Artoleum) vloeren. Ook op het gebied van vakkundige renovatie van houten vloeren verstaan wij ons vak.

Alles wordt gedaan om het in ons gestelde vertrouwen te behouden, dus houden we het intern graag overzichtelijk en zijn zeer selectief met betrekking tot de mensen die bij ons mogen werken en worden intern zó opgeleid dat zij hun toegewezen taken vakbekwaam uitvoeren.

Daarom werken wij uitsluitend in onze regio. Zo garanderen wij een plezierig en persoonlijk contact, met zeer korte communicatielijnen.
Wij werken bij kleine en middelgrote kantoren, bedrijven en instellingen die gáán voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Hierdoor werken wij reeds vele jaren voor een groeiende groep vaste klanten en zijn ‘zij’ de vertegenwoordigers van ons bedrijf omdat wij in de meeste gevallen een nieuwe klant te danken hebben aan hun mond-op-mond reclame.

Communicatie waar en wanneer nodig. Ter plaatse, telefonisch of per e-mail (de vervanger van het communicatieschrift), samen met onze klant werken wij eraan om de plaats waar mensen werken, Spik en Span te houden.

Hoe doen wij dat ? Door een wederzijdse vriendelijke instelling en een positieve houding en communicatie, wetend dat ons werk gewaardeerd wordt.